Hun baby werd geboren met een volle haardos. Wat het internet ervan maakte? HILARISCH!

Mag ik jullie voorstellen aan de nieuwste internet sensatie van dit moment! Haar naam is Isabelle Kaplan. Toen haar ouders de eerste foto’s van haar op het internet zette, ging deze binnen de kortste keren het hele internet over! Maar dat is niet het enige.. Haar vader vond dat ze hetzelfde kapsel had als die van een nieuwslezer.

Zoiets heb ik nog nooit in mijn leven gezien! En toen ik zag wat mensen over het hele internet ervan maakte kon ik gewoon NIET stoppen met lachen. Kan jij wel een opsteker gebruiken vandaag? Dan stel ik voor dat je eens een kijkje neemt naar de volgende fotoserie:


Hier ga je van genieten.. Let op: dit verhaal bestaat uit meerdere pagina’s.

Is het geen schatje?!

haardos1


Wat vind jij? Reageer hieronder: