Het lijkt op een normale bruiloft, maar wanneer DIT gebeurde veranderde alles..

Een bruiloft moet toch wel echt een van de mooiste dingen in je leven zijn, ik weet in ieder geval zeker dat wanneer ik ga trouwen de bruiloft een van de meest bijzondere dingen in mijn leven gaat worden, zonder enig twijfel.


Dat was ook zeker het geval voor de twee mensen in het filmpje hieronder, genaamd Mary Holand Tøsse en Ronny Eidsvik uit Noorwegen. Op het begin wanneer de bruiloft begint lijkt alles normaal maar er stond een grote verrassing te wachten.. Want Mary pakte op een gegeven moment de microfoon en dat was het punt wanneer alles veranderde. Iedereen was sprakeloos en ook ik wist even niet meer wat ik moest zeggen.. Kijk en geniet maar vergeet vooral niet dit filmpje te delen want het is prachtig!


Wat vind jij? Reageer hieronder: