De eigenaar ziet er vies en smerig uit, wanneer een sollicitant naar binnen loopt en DIT zegt – WAUW!

Een eigenaar van een grote multinational zette het volgende bericht op zijn Facebook. Laat dit een les zijn voor iedereen.

Al enkele jaren ben ik de eigenaar van een grote multinational. Een aantal weken geleden gebeurde het volgende wat mij voor altijd zal bij blijven.

Mijn assistent heeft na vele jaren een andere baan gevonden. Dit betekende voor mij dat ik opzoek moest gaan naar een nieuwe kandidaat. De functie brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en daarom duurt de zoektocht naar een nieuwe geschikte kandidaat meestal een tijd. Het salaris daarin tegen is tussen de 6,500 en 8000,- euro netto per maand, dus trekt het wel genoeg sollicitanten.

Op een dinsdag morgen was ik op kantoor bezig met wat zaken op orde te stellen. Net voor mijn lunch belde de receptie van de winkel dat ze een grote vracht hadden binnen gekregen en te weinig man in de zaak hadden staan om hem snel en efficiënt uit te laden. Meestal wordt ik niet gebeld voor dit soort klussen, maar kerst kwam eraan en dat betekent extra drukte in de winkel.Lees mijn verhaal verder op de volgende pagina’s


Schermafbeelding 2016-05-02 om 19.13.54


Wat vind jij? Reageer hieronder: