WAARSCHUWING: Het eten van rauw deeg, meel & bloem is veel gevaarlijker dan we dachten! Lees dit AUB goed door..

Iedereen weet inmiddels wel dat rauw eten gevaarlijk kan zijn, maar ik wist niet dat deze gevaren zelfs gelden bij het eten van rauwe bloem. Ik vind het geweldig om te bakken en wanneer ik lekker deeg heb gemaakt snoep ik er vaak wel eens wat van. Ik laat zelfs mijn kleinkinderen de restjes van het deeg aflikken als ik klaar ben.

Maar volgens het laatste onderzoek van de Amerikaanse Consumentengoederen en Detailhandel is het nog veel gevaarlijker dan we dachten, omdat rauw bloem ( niet de rauwe eieren ) voor de uitbraak van het E.coli virus hebben gezorgd.


Als je net zo verrast was als ik kan je beter even naar de volgende bladzijde gaan..

e9c0d0e5-d9a2-4f05-b621-a1d9dcfc06a3


Wat vind jij? Reageer hieronder: