Hij legde elke nacht voor het slapen gaan een icepack in zijn nek, en de resultaten waren verbluffend…

Er zijn een aantal dingen in het leven die als erg vervelend worden ervaren. 1. Huilende kinderen in een vliegtuig. 2. Jeuk op een plek waar je niet bij kunt. 3. Het hebben van nekpijn die niet over lijkt te gaan.

ice-pack


Natuurlijk zijn er nog tientallen meer zeer vervelende dingen in het leven, maar deze staan bij mij in ieder geval wel in de top 3. En vooral nummer 3.

Sinds kinds af aan heb ik al klachten aan mijn nek. Ik kan mij mijn eerste fysiotherapie nog goed herinneren. Met natte sponsjes aan een apparaat aangesloten therapie kreeg ik de eerste 3 a 4 keer. Elektrische golven gingen door mijn lichaam heen. Het voelde vreemd, geen pijn, maar ook niet een lekker gevoel.

Dat het niet hielp kan ik in ieder geval wel stellen. Ook heb ik een tijdlang verschillende oefeningen moeten doen. Dagelijkse stretchen met mijn nek leek wel te helpen.

Ga naar de volgende pagina om erachter te komen wat wel erg goed helpt, en hoe je het moet doen…


Wat vind jij? Reageer hieronder: