Haar baasje werd bijna verkracht, maar wat hondje Lola toen deed had niemand zien aankomen…

Zelf ben ik een grote hondenliefhebber. Elk formaat vind ik ontzettend leuk, maar aangezien ik niet erg groot woon en zelf niet een van de langste ben, heb ik een kleine West highland terriër. Mijn hond is mijn beste vriend. Kom ik thuis zit ze daar trouw op mij te wachten, wanneer ik film aan het kijken ben kruipt ze bij mij op de bank en wanneer ik verdrietig ben geeft ze mij eindeloos veel kusjes.

Toch vraag ik mij weleens af wat ze zou doen als er wordt ingebroken. Kleine hondjes zijn nou eenmaal niet zo angstaanjagend als grote. Daarbij komt dat ze nog geen vlieg kwaad doet.

De eigenaar van Lola weet ondertussen dat haar hond in actie komt waneer er iets gebeurd. Helaas heeft ze dat moeten ondervinden, maar uiteindelijk is ze blij dat ze weet dat ze veilig is bij haar trouwe viervoeter.


Bernadette was met haar hond Lola aan het lopen. Omdat Bernadette vlakbij een industrieterrein woont, loopt ze vaak achter de bedrijven over het grasveld met Lola. Vaak lopen er wat meer mensen uit de buurt, maar helaas niet op de desbetreffende avond. Waarschijnlijk door het slechte weer. Het was al heel de dag erg bewolkt en ook nog eens erg koud.

Het is een ronde van zo’n 20 minuten. Lola vind het geweldig want ze rent wat rond en speelt vaak met de andere honden. Nu ook was Lola aan het rennen door het hoge gras. Ze liep los, want dat doen alle honden op het veldje.

Lees het verhaal van Lola en haar baasje verder op de volgende pagina’s


Wat vind jij? Reageer hieronder: