Man vind een envelop met €14.500 in een parkeergarage, maar niemand had DIT verwacht!

Ooit op een dag vond ik een grote som geld in een envelop wat op de grond lag van een parkeergarage. Ik ging naar de politie toe en vertelde ze dat ik niet zou zeggen hoeveel het is, of wat het is. Ik liet alleen mijn naam en telefoonnummer achter en zei dat als er iemand langs het bureau zou komen en zou zeggen hoeveel er in de envelop zou zitten en zichzelf kon identificeren ik de envelop zou geven.

Schermafbeelding 2016-07-05 om 15.43.08


De politie probeerde zo ongeveer de envelop uit mijn handen te trekken maar ik gaf het niet aan ze.

Na ongeveer 3 weken had ik nog steeds geen telefoontje van de politie, dus plaatste ik een advertentie in een locale krant en kreeg ongeveer 25-30 verschillende telefoontjes, en je gaat gewoon niet geloven op wat voor een manier mensen mij opbelde en dingen verzonnen om het geld te krijgen.

Lees mijn verhaal verder op de volgende pagina.


Wat vind jij? Reageer hieronder: