Deze Britse vrouw raakte per toeval van haar migraine af door deze 2 simpele ingrediënten..

Ze had al sinds haar 20e extreme migraine aanvallen en het werd soms zelfs zo erg dat ze een keer naar het ziekenhuis moest. De 46-jarige Andrea Henson wist niet meer wat ze moest doen, totdat ze twee simpele ingrediënten verwijderde uit haar voedingspatroon.

“Ik kon er niks aan doen, ik ben ondernemer dus ik moest in mijn zaak blijven en er dus het beste van maken, maar het was zo zwaar.

migraine

Ik wist nooit wanneer ik een migraine aanval zou krijgen, het kon zomaar uit het niets komen waardoor ik vrij weinig kon zien en dat ging gepaard met verschrikkelijke hoofdpijn. Dit kon wel tot 3 dagen duren.” vertelde Andrea aan een Engelse krant.

Zoals vele mensen kreeg ook Andrea medicijnen. Maar de pillen die ze kreeg waren zo heftig en sterk dat ze er maar 4 per maand mocht innemen en dat was veel te weinig omdat ze vaak migraine aanvallen kreeg. “Bij de ergste aanvallen gebruikte ik een pil omdat ik er maar 4 had moest ik de meest extreme bestrijden”. Van de pillen werd Andrea ook nog eens misselijk en moe.


migraine, hoofdpijn

Andrea werd ooit in het ziekenhuis opgenomen omdat ze zoveel hoofdpijn had en de artsen hadden zelfs een vermoeden dat ze een embolie had opgelopen. Ze deden verschillende testen bij Andrea, maar wat net zoals bij velen is, konden ze er geen antwoord op geven.

Maar toen kwam Andrea per toeval achter iets wat haar leven zou veranderen. Bekijk op de volgende bladzijde wat het was.


Wat vind jij? Reageer hieronder: