Moeder is in shock als ze met haar kinderen een ijsje haalt, en leert ze een les die ze NOOIT zullen vergeten!

Wat mij opvalt als twintiger nog midden in mijn studie en elk weekend lam op de bank van het feesten de avond ervoor, dat waar je ook komt ‘kinderen’ vaak een discussiepunt zijn. Wanneer ik langs ga bij mijn zus die al twee kleintjes heeft rond lopen gaat het onderwerp vaak over wat nou wel en niet te doen als ouder. Of wanneer ik met mijn vrienden op het terras zit en weer een kind huilend, schreeuwend en schoppend langs komt, over hoe wij het toch anders zouden aanpakken als ouder.

De tijd is veranderd. Vroeger (hoor mij nou de twintiger) speelde wij nog volop buiten, waren de lichten die aan gingen van de lantaarnpalen op straat het teken dat je naar binnen moest en was het na Sesamstraat toch echt tijd om naar bed te gaan. Tegenwoordig weet mijn nichtje van 5 nog beter hoe zij met een iPad over weg moet en is TLC de nieuwe Sesamstraat. Ik besef erg goed dat het als ouder zijnde moeilijk is om je kinderen op te voeden in een wereld die voor het grootste gedeelte digitaal is.


Dat brengt mij op het volgende verhaal wat iemand van mijn Facebook een tijd geleden plaatste op haar Facebook profiel. Lees mijn verhaal op de volgende pagina’s.

Schermafbeelding 2016-05-03 om 19.05.20


Wat vind jij? Reageer hieronder: