Deze mooie vrouw maakt elke dag dezelfde foto. Leuk idee! Totdat je de laatste beelden ziet…

Soms maken mensen iets om de wereld mooie dingen te laten zien. Soms maken mensen ook iets om minder leuke dingen te laten zien, zo ook deze vrouw. Deze jonge vrouw heeft te maken met huishoudelijk geweld. Één jaar lang heeft ze elke dag een foto van zichzelf gemaakt. In de onderstaande video zijn ze allemaal achter elkaar geplakt.

Bij haar aller laatste foto staat de tekst: ”help me, ik weet niet of ik morgen nog zal leven” Lieve mensen, ik vind dit echt verschrikkelijk en word hier enorm verdrietig van…


Bekijk achter elkaar gezette foto’s in het onderstaande filmpje:

Ik vind dat wij hier met zijn allen een spreekwoordelijk VUIST voor moeten maken! Gelukkig bestaan er in Nederland verschillende instanties waar huiselijk geweld kan worden gemeld.


Wat vind jij? Reageer hieronder: