Hoeveel paarden zie jij op dit prachtige schilderij? Het antwoord zal je compleet verbazen..

Bij Uitgelicht zijn we een grote fan van optische illusies en visuele puzzels. Ik weet niet van jou, maar ik krijg altijd een grote voldoening bij het oplossen van dit soort lastige puzzels.

Ik ben wel eerlijk, deze twee optische illusie puzzels hieronder verbaasde mij wel. Ik moest lang naar ze kijken voordat ik achter het antwoord kwam. Zorg er zeker voor dat je jouw antwoorden deelt hieronder, in de reacties. Ik ben benieuwd hoeveel paarden jij kan vinden!


Artiest Bev Doolittle schilderde een prachtig schilderij genaamd Pintos back in 1975. Ben en haar man reisde door het zuidwesten van Amerika wanneer ze een groep kastanje paarden tegenkwamen. Bev was gelijk geïnspireerd en wist wat ze moest schilderen. De manier waarop deze kastanje paarden staarden en hinnikten naar haar en haar echtgenoot gaf hun een onvergetelijk moment.

Er is slechts een probleem. Hoeveel paarden staan er op het schilderij?

paarden-optische-ilussie

Veel mensen zijn in de war en verbaasd door het aantal paarden op dit schilderij. Bekijk op de volgende pagina’s het antwoord.


Wat vind jij? Reageer hieronder: