Ze haalde oude flessen uit vuilnisbakken, maar wat ze er van maakte kan ik niet geloven!

Zoals vele vrouwen en ook mannen houd ik ook van een wijntje op zijn tijd. Rode wijn vind ik het lekkerste en dat gaat er dan ook goed in (in het weekend natuurlijk). Wanneer de fles leeg is gooi ik hem altijd meteen weg, want eerlijk is eerlijk mijn creativiteit gaat niet zover dat ik er na het opdrinken nog iets nuttigs mee kan, tenminste dat dacht ik, tot dat ik dit verhaal hoorde van een vriendin. Om mijn wijn gebruik in tomen te houden heb ik besloten om de flessen gewoon uit het vuil te vissen. Natuurlijk alleen de ‘mooie’glazen komen in aanmerking.

Heb ik de flessen gevonden dan koop ik een aantal lampjes bij een doe-het-zelf winkel. Wat belangrijk is, is dat de lampen wel herlaadbaar zijn.


L1

L7

Lampjes die herlaadbaar zijn kun je dus per USB opladen en dat is dus erg handig.

L2

Kijk voor meer foto’s van dit leuke idee op de volgende pagina’s


Wat vind jij? Reageer hieronder: