Als je Vaporub op je nagels en tenen smeert voordat je je sokken aantrekt, gebeurt er DIT!

Wie is niet opgegroeid met Vicks Vaporub? Was je verkouden of had je de symptonen van verkoudheid hield je moeder of oma meteen een potje Vicks onder je neus en voor je het wist was je een lopende eucalyptus plant.

Nu je jaren ouder bent, op jezelf woont en misschien wel zelf kinderen hebt, heb je nog steeds dit bekende blauwe doosje in de kast staan. Alleen al door het doosje open te maken zorgt ervoor dat je verkoudheid stopt.
Ik ben zelf ook fan van Vicks en heb het standaard in mijn nachtkastje staan. Nu dacht ik dat Vicks alleen handig was voor verkoudheid, maar niets lijkt minder waar te zijn. Vicks is voor tal van zaken handig en verstandig! Ik zal ze een voor een met je doornemen en ik ben ervan overtuigd dat jij ook verbaasd zal zijn!

1. Vicks helpt met het bestrijden van Puistjes, mee-eters én acne

Vicks 1

Mijn wenkbrauw fronst al bij uitspraken als helpt mee-eters verwijderen, want eerlijk is eerlijk het verergert het vaak alleen maar in plaats van bestrijden, MAAR ik heb Vicks over mijn neus gesmeerd, die helaas een huis is voor tientallen mee-eters en het werkt!

Een paar dagen later waren veel van deze lelijke dingen op mijn neus verdwenen. Door een bepaald ingrediënt in Vicks drogen de mee-eters, puistjes en de acne uit. Super!

Lees verder op de volgende pagina


Wat vind jij? Reageer hieronder: