Ze kreeg te horen dat ze kanker had. Wat dit meisje toen deed? Ongelooflijk mooi..!

12 landen, 15 vluchten, 45.000 kilometer, 5 hotelovernachtingen, 7 wonderen en 13 dagen.

“Ik ben 20 meter naar beneden gevallen in Yosemite, ben aangereden door een auto en daarna gediagnosticeerd met huidkanker, en dat allemaal in 1 maand. Twee weken later besloot ik all 7 wereldwonderen in 13 dagen te bekijken met een nieuwe kijk op het leven.

Dag 1: Chichen Itza

reizen1


Het begon allemaal bij Yosemite Valley waar ik drie jaar lang getraind heb om de Nose route op El Capitan te beklimmen. We waren al vrij hoog toen ik uitgleed en 15 meter naar beneden viel. Dat heeft me aan het denken gezet. Wat moet ik tegenover mezelf, of liever gezegd, de wereld bewijzen?

Dag 2: Machu Picchu

reizen2

Alsof ik in een film zat.. Misschien wel 1 van de meest bijzondere dingen die ik ooit in mijn leven gezien heb.

LET OP: dit artikel bevat meerdere pagina’s!


Wat vind jij? Reageer hieronder: