Als je DIT geheime trucje uithaalt voor het tandenpoetsen krijg je gegarandeerd snel witte tanden..

Drink jij koffie? Rook je? Drink je veel frisdranken of eet je veel zoets? Buiten dat het allemaal lekker is én erg ongezond voor je lichaam houd je er ook iets anders aan over. Gele of bruinige tanden. Poetsen werkt, maar niet optimaal. Uiteindelijk (hoe ouder je wordt) verkleuren je tanden. En hoe je het wendt of keert.. gele tanden maken je niet bepaald aantrekkelijker.

Zelf heb ik ook dit vervelende probleem ondanks het feit dat ik mijn tanden minimaal twee keer per dag poets. Tot ik het volgende hoorde; “kokosolie maakt je tanden witter”.
Nu reageer jij waarschijnlijk hetzelfde op dit nieuws als dat ik deed.. ‘ja, ja weer zo’n onzin verhaal’. Ondanks mijn gedachtes vond ik het toch het proberen waard. Iets in mij zei namelijk dat ik het toch moest proberen.


Wat heb je nodig?:
– Kokosolie die waar je mee kookt
– Lepel

Het is eigenlijk vrij simpel. Je schept wat kokosolie met de lepel uit de pot en stopt deze lepel in je mond. Je laat de kokosolie door je mond gaan en dus voornamelijk langs je tanden. Dit doe je tussen de 5 en 10 minuten en daarna spuug je dit uit in de prullenbak. Spuug je dit in de wasbak uit kan het zijn dat het na verloop van tijd gaat klonteren.

Het is geen wondermiddel natuurlijk dus je moet dit enige tijd blijven volhouden. Zelf zag ik verschil na zo’n 10 dagen. In het begin was het minimaal maar nu, 3 maanden verder, zie je duidelijk verschil op mijn voor en na foto.

Toch ook nieuwsgierig geworden? Proberen kost niets toch!


Wat vind jij? Reageer hieronder: