Deze jongen hoort iemand huilen in de WC, toen hij de reden zag zonk hem de moed in de schoenen

Acties als die van Marcos, de hoofdpersoon van deze geschiedenis laten me weer doen geloven in de mensheid. Er zijn nog steeds goede mensen op de wereld bereid om anderen te helpen! Marcus was getuige van een treurig incident die, dankzij zijn goede geloof, op een goede manier afliep. Desondanks kon hij het niet laten het na te vertellen op internet. Dit is wat er gebeurde in zijn eigen woorden.

“Ik was aan het eten bij Zaxby’s toen ik een jongen hoorde lachen omdat er een oude man op de WC was die niet van de WC kon opstaan. Ik ging de badkamer in en hoorde de man huilen; ik vroeg hem of hij in orde was en hij zij me dat zijn knieën erg zwak waren en hij niet kon opstaan omdat hij zijn stok bij de deur had gelaten. Ik vroeg hem het haakje er af te halen en ik hielp hem op te staan en zijn broek op te halen. De man droeg een baret van de veteranen uit de Vietnamoorlog, hij omhelsde me en met tranen in zijn ogen vertelde hij dat dit het meest beschamende moment uit zijn 69-jarige leven was… Ik pakte zijn hand en ik dankte hem voor alles wat hij voor ons land had gedaan. Toen hielp ik hem de badkamer uit en vergezelde ik hem tot het restaurant waar de puber was die hem had uitgelachen en liet hem zijn verontschuldigingen aanbieden. Moraal van het verhaal: groter worden is onvermijdelijk, maar je als een idioot gedragen tegenover een onbekende is dat niet”.


Een applaus voor de ze man! Ik was zo getroffen door zijn goedheid dat ik in tranen was. Hoe kan je zo diep gezonken zijn om een ouder iemand zo in de problemen te zien en niet alleen deze niet te helpen maar ook nog eens uit te lachen? Ik hoop dat hij een les heeft geleerd en dat hij op de dag dat hij zelf hulp nodig heeft meer geluk heeft dan deze arme oudere man van de badkamer…

Deel dit verhaal met al je vrienden en familie!


Wat vind jij? Reageer hieronder: